Je tanden bleken voor gegarandeerd meer zelfvertrouwen!

We staan er vaak niet bij stil, maar onze tanden zijn verantwoordelijk voor een enorm groot deel van de uitstraling waarover we als mens beschikken. Op het ogenblik dat je glimlacht spreekt het namelijk voor zich dat een wit gebit er meteen uit zal springen. Veel mensen kunnen echter eigenlijk alleen maar dromen van een dergelijk gebit. Verschillende invloeden uit het dagelijks leven kunnen de uitstraling van ons gebit dan ook sterk negatief beïnvloeden. Wil jij graag ook eindelijk iets doen aan die gele tanden en kijk je daarvoor in de richting van tanden bleken? Hou dan zeker rekening met de inhoud van deze pagina!

             Wat gebeurt er eigenlijk bij tanden bleken?

Het is op verschillende manieren mogelijk om de werking van tanden bleken te verduidelijken. In de praktijk is het echter zo dat menig aantal partijen er vaak naar verwijzen als iets gelijkaardigs als het blonderen van je haar. Dat lijkt op het eerste zicht misschien een beetje vreemd, maar eigenlijk is deze vergelijking behoorlijk treffend. Ook tijdens het blonderen van het haar wordt er namelijk gebruikt gemaakt van zogenaamde peroxide welke de kleur van de tanden lichter maakt. Wist je bovendien dat het bleken van de tanden op verschillende manieren kan gebeuren? Zo kan je er voor kiezen om hiervoor een beroep te doen op een tandarts, maar er bestaan ook speciale kits om je tanden thuis te bleken.

Het bleken van de tanden gebeurt in de praktijk door gebruik te maken van een speciaal bleekmiddel. Dit bleekmiddel wordt doorgaans aangebracht op de tanden. Heb je er voor gekozen om voor je tanden bleken een beroep te doen op een tandarts? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat het bleken ook van binnenuit kan gebeuren. Dit uiteraard uitsluitend wanneer je over een tand beschikt met een dode zenuw. Bovendien is het voor een tandarts eveneens mogelijk om het bleken van je tanden uit te voeren met behulp van een speciale laserbehandeling. Het mag dus in ieder geval duidelijk zijn, je tanden bleken kan in de praktijk op heel wat verschillende manieren gebeuren.

             Alle voordelen van tanden bleken op een rijtje

Je tanden bleken zorgt er voor dat de kleur van je tanden een aantal tinten lichter kan worden gemaakt. Dit zorgt er voor dat je gebit een frissere en schonere uitstraling krijgt. In de praktijk kan het laten bleken van je tanden er eveneens voor zorgen dat ook andere verkleuringen of beschadigingen minder zichtbaar worden gemaakt. Een niet onbelangrijk voordeel dat is verbonden aan tanden bleken is ook dat het eigenlijk een zeer eenvoudige procedure is. In het merendeel van de gevallen is het bijslijpen van de tanden dan ook niet vereist. Beschik jij over een dode tand welke een afwijkende kleur heeft? Ook voor dit soort tanden geldt dat ze door de tandarts probleemloos terug witter kunnen worden gemaakt. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, ben jij op zoek naar een mogelijkheid om terug meer zelfvertrouwen te krijgen door een echt stralend wit gebit? In dat geval kan je tanden bleken de perfecte oplossing betekenen!