Verschillende vormen van CBD

CBD olie is een gezonde en uiterst veelzijdige natuurlijke stof die op veel verschillende manieren geconsumeerd kan worden. CBD olieproducten zijn krachtiger in termen van CBD concentratie, terwijl anderen zich meer richten op gebruiksgemak. Bovendien kunnen sommige CBD olieproducten samen worden gebruikt voor een synergistisch effect, terwijl andere zijn ontworpen om samen met voedsel of drank in te nemen.

  1. CBD Capsules – Dit zijn standaard oplosbare capsules die in poedervorm hennepolie met hoge concentraties CBD bevatten. Elk pakket wordt geleverd met een specifiek aantal capsules (ergens tussen de 2 – 60 capsules per pakket), dus als je twijfelt, kan je snel controleren of jew dagelijkse portie hebt genomen of niet.
  2. CBD kauwgom – CBD kauwgom zijn een slimme oplossing voor drukke mensen die hun leven willen bezielen met het welzijn van CBD in een leuke en handige manier. CBD gomproducten zijn gebruiksvriendelijk en even gemakkelijk te transporteren.
  3. CBD tincturen – CBD tincturen zijn een van de meest populaire en misschien wel de meest veelzijdige vorm van CBD. Tincturen komen in een verscheidenheid aan smaken, zoals kaneel, vanille, en pepermunt, en bevatten toegevoegde zoetstoffen om ze nog aangenamer te maken.
  4. CBD Topicals – CBD lotions, crèmes, balsems en andere topicals zijn handig en bieden een unieke usability dat geen andere CBD product doet. Met CBD topicals, kan je op specifieke punten van stijfheid of ontsteking richten. Echter, aangezien topicals worden geabsorbeerd door de huid, hebben ze de neiging om langzamer te werken dan de meeste andere soorten CBD producten.
  5. CBD Oil – Mensen die op zoek zijn naar de zuiverste en vaak sterkste CBD producten die zijn, kunnen zich wenden tot CBD olie. CBD in olievorm wordt meestal meer geconcentreerd en bevat de hoogste hoeveelheid CBD in vergelijking met alle andere CBD productsoorten.
  6. CBD Vaporizers – Vaporizers zijn een uniek type CBD product dat lijkt op een e-pen of e-sigaret. Zij werken door opwarmen tot een punt waar de CBD verandert van een vloeistof naar een damp.